Sjuk.

Jaha, nu var de måndag igen då, men istället för å va på skolan ligger ja hemma i soffan och är sjuk. Feber och förskyld. hur tråkigt som helst! I helgen har jag inte heller gjort så mycket, Varit ute och tagit kort i tullingsås och haft fotbollsavslutning på lamare. Men annars har jag mest varit hemma hela tin. Men Här kommer ganska många bilder iallafall! :)
,
,
,
,
,
,
,
,

Skellefteå-Timrå!

Ja, Idag har ja varit och kollat på hockey match. Skellefteå vann med 3-2, hade inte kameran med mig så blir inga bilder. men extra kul vare att sandra sjöng nationalsången där för typ 550 pers! förutom de har de inte hänt så mycket idag, regnat hela tin! less man bli på de.. Får hoppas på bättre väder, 25 grader å sol kanske.. nä men nu må man sova så man orka skola imorn! :) gonatt!

Hundutställning!

Idag var man tvungen å gå upp klockan 7 för å fara på hundutställning i Aspås. Vi gick i första gruppen med bara tre deltagare och kom trea, haha, sen gick jennifer i "barn och hund" med honom och kom trea av 8 stycken, de var ju iallafall lite bättre :) blev typ ingen bra bild, och var så dåligt väder och kallt hela tiden så hade ingen lust å ta några heller, men blir iallafall några.
,
,
,

RSS 2.0